Over ons

Something Original B.V. werkt met een sterk team van professionals, om uw evenement zo onderscheidend en “Original” mogelijk te maken. Hierbij staat een unieke beleving voor uw gasten centraal. Om al uw specifieke wensen tot hun recht te laten komen, ongeacht het budget of de grootte van het evenement, werken wij uitsluitend op basis van maatwerk. Wij bieden ondersteuning in het hele traject, van conceptontwikkeling tot productie. Doordat wij nauw samenwerken met de meest toonaangevende leveranciers in de branche, kunnen wij niet alleen de beste service en kwaliteit leveren, maar ook de meest concurrerende tarieven bieden.

 

Something Original B.V. heeft een brede ervaring op gebied van zakelijke- en publieksevenementen. Bij het uitwerken van uw zakelijke evenementen, kunnen wij desgewenst ondersteuning bieden bij o.a. relatiebeheer, merkactivatie, netwerk events en incentive trips.

 

Ook op gebied van publieksevenementen, kunnen wij u ondersteunen in het volledige traject. Van conceptontwikkeling tot visitorsmarketing, van sponsorwerving tot productie.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

 

Wij kijken er naar uit van u te horen!

 

Met vriendelijke groet,

 

Veronica Risch - Owner/Founder